desiree@denieuwedominee.nl

Babs de Nieuwe Dominee

Trouwen met een vleugje Rock 'n Roll

Robert is creatief, origineel en heeft een ruime ervaring met huwelijken die niet standaard zijn. Geen vast stramien, standaard-gedichten of ellenlange praatjes over de locatie met de glas-in-lood-ramen uit 1643! Robert voorkomt gegarandeerd dat jullie en je gasten slapend of geïrriteerd op de stoel zitten. Jullie persoonlijke verhaal en wensen krijgen de plek die ze verdienen en ook de lengte van de ceremonie is in overleg te bepalen; alles wat past bij jullie persoonlijkheden.

Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor eigen inbreng, die van getuigen of andere speciale gasten en aan de geplande muzikale optredens. Net zoals de bruidskleding naadloos aansluit op je lichaam krijg je zo een persoonlijke ceremonie die perfect bij jullie past. Hierdoor wordt het echt een onvergetelijke, spraakmakende gebeurtenis en worden jullie getrouwd door iemand die écht de tijd voor je neemt. Dit alles zal er zeker aan bijdragen dat jullie ontspannen kunnen genieten van één van de mooiste dagen van je leven...

Contact

Voor informatie of vragen kunt u direct mailen naar desiree@denieuwedominee.nl of het contactformulier invullen. Samen kunnen we dan bespreken wat jullie wensen zijn en gaan wij met onze creatieve geest aan de slag. 

Love & Respect
Robert & Desirée

Stel een vraag // Nu boeken!

Versturen

Website by: OnePage.nl