desiree@denieuwedominee.nl

De liefde opnieuw vieren
op unieke wijze!

Hertrouwen met De Nieuwe Dominee

Renewal of the vows/ Herbevestigen van jullie huwelijk, maar dan anders. Zijn jullie al jaren bij elkaar en willen jullie graag nog eens een mooie ceremonie hebben om elkaars trouwgelofte opnieuw uit te spreken? Of hebben jullie gewoon zin om jullie liefde  nogmaals te vieren, maar dan anders! Jullie kunnen dit groots of klein vieren, in binnen- of buitenland. Een renewal of the vows is op geen enkele manier aan regels gebonden. Denk aan een prachtige ceremonie op een mooie bestemming ( niet in zo ’n saai zaaltje) een tropisch eiland of gewoon in de achtertuin. Niets is te gek.

Wij helpen jullie heel graag om er een onvergetelijke dag van te maken waar nog lang over wordt nagesproken en die ieders verwachtingen overtreft.

Ik wil meer weten!

Peter & Marjan

In december 2018 hadden wij besloten om ons 10,5 jarig huwelijksfeest te gaan vieren met familie en vrienden. We wilden weer eens wat anders dan een 12,5 jarig huwelijksfeest. Al snel kwamen Robert en Desirée in beeld. Marjan had al veel gehoord en gelezen over Robert op social media waar de recensies erg goed waren. Wij samen naar Ridderkerk voor onze eerste afspraak met Robert en Desireé. Een erg hartelijk welkom en we hebben met z’n vieren besproken hoe wij deze avond invulling wilde gaan geven. Robert en Desireé kwamen met leuke voorstellen, waar wij samen over na konden gaan denken. Kort daarna hebben wij besloten dat zij onze avond konden gaan faciliteren. Na een aantal persoonlijke gesprekken en veel (mail)contact was de dag van ons feest aangebroken. Robert en Desireé hadden een aantal mensen die op ons feest kwamen een lijst gestuurd met daarin persoonlijke vragen over ons. De ceremonie was een groot succes. Robert kreeg met zijn vlotte babbel de genodigden vaak aan het lachen en iedereen gaf na afloop van ons feest ons complimenten over hoe Robert en Desireé de ceremonie vorm haden gegeven. Ik noem ze nadrukkelijk allebei, want wij hebben echt ervaren dat Desireé de stille kracht achter Robert is. Robert mag dan de avond vullen met zijn speech, maar de aanvulling van Desireé op alle vlakken mag niet ontbreken.

Robert en Desireé, hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Het was een onvergetelijke avond voor ons.

Gr, Peter en Marjan XXX

Frieda & John

De ceremonie, in eerste instantie voor ons iets kleins. Slechts een onderdeel van ons feest. Achteraf bekeken van grote betekenis. De verzameling van mooie woorden en herinneringen van onze vrienden en familie, verzameld door Robert en Dees. Gegoten in een met humor omlijst verhaal Kon rekenen op een lach en een traan zoals het leven is.

De ceremonie heeft mensen laten beseffen wat wij allen op dat moment met elkaar hebben. Heeft ons doen beseffen dat iets moois mooi bedacht moet worden. Wij hadden het voor geen goud willen missen
Een mooi monument wat het vieren van het leven en de liefde voor ons verzegelde. Hadden werkelijk het idee dat we weer samengebracht werden en ons herinnerde waarom wij samen zijn.

Frieda en John

Contact

Voor informatie of vragen kunt u direct mailen naar desiree@denieuwedominee.nl of het contactformulier invullen. Samen kunnen we dan bespreken wat jullie wensen zijn en gaan wij met onze creatieve geest aan de slag. 

Love & Respect
Robert & Desirée

Stel een vraag // Nu boeken!

Website by: OnePage.nl