Kick Ass trouwen 
met De Nieuwe Dominee!
Neem contact op!

desiree@denieuwedominee.nl

Iwan & Sylvana

A rollercoaster ride! Dat was het zeker. Wat een topper ben jij, Robert! Maar zeker ook de vrouw achter de nieuwe dominee, Desirée! Vanaf de eerste ontmoeting zijn wij enthousiast. De tijd, liefde, passie en ook de emotie die Robert in onze ceremonie verwerkt heeft voelen wij nog steeds bij het nagenieten en terugzien van de filmpjes en foto’s. “The Book of Love” heeft een speciaal plekje in ons hart…je weet wel waarom. Thanks, vriend! Wij hebben het leven en de liefde gevierd en van ieder moment genoten van en met elkaar. 

Locatie: De viersprong

Jean Marc & Jolanda

Robert en Desirée hebben ons geweldig geholpen bij het organiseren van onze bruiloft. Tijdens de gesprekken dachten ze met ons mee en niks was te gek. Net als wij hebben ze een open mind en denken ze graag buiten de lijntjes. De ceremonie die Robert heeft samengesteld was heel persoonlijk en paste precies bij ons. Er is veel gelachen en hier en daar ook een traantje weggepinkt. Ook Desirée was als ceremoniemeester een aanwinst deze dag! Ze was het ideale aanspreekpunt voor onze gasten en heeft ons echt ontzorgd. Robert en Desiree zijn perfect op elkaar ingespeeld en wij kunnen elk koppel aanraden deze twee schatten in te schakelen voor hun bruiloft!

Sylva en Arco

“Waar hebben jullie die Babs vandaan?” “Geweldig die man!” “Ik heb nog nooit zo’n leuke ceremonie meegemaakt!” Dat was het eerste wat de mensen zeiden, nadat ze ons gefeliciteerd hadden. Wij hadden datzelfde gevoel al na ons eerste telefoongesprek en toen hij bij ons thuis kwam, was het alsof wij hem al jaren kenden; zo relaxed, open en gezellig. En dat is precies wat wij ook op onze bruiloft met onze kinderen, familie en vrienden wilden. En daar heeft Robert dubbel en dwars voor gezorgd. Een geweldige man, vol inlevingsvermogen en humor. Op de heetste dag ooit gemeten in Nederland, waar we bijna met z’n allen de kerk uitdreven, heeft hij iedereen van jong tot oud weten te boeien en een onvergetelijke herinnering in ons geheugen gebracht.

Johan & Esther

We kijken nog zeer regelmatig terug op deze onvergetelijke dag. Wat was het fantastisch. De ceremonie werd door de originele aanpak, door Robert, zo speciaal gemaakt. Al de persoonlijke aandacht die hij er van te voren insteekt, komt ook terug op de dag zelf. In een paar woorden: onconventioneel, persoonlijk, humoristisch en bovenal ontroerend.

Robbie & Quinta

Zeggen waar het op staat, daar houden we van! Die wens hoef je bij Robert eigenlijk niet eens uit te spreken, want dat zit in zijn DNA. Robert heeft onze ceremonie onvergetelijk gemaakt door zijn uitgebreide voorbereiding, zijn humor en puurheid. Een aanrader als je een trouwdag wilt die anders is dan anders en waar je gasten het nog lang over zullen hebben.

Joop & Pascal

Met regelmaat zagen wij de nieuwe dominee langs komen op fb. Na onze verloving toch maar even gevraagd of de dominee ook babs is. De voorbereidingen en de gesprekken die wij gevoerd hebben waren super leuk en interessant. Wij hebben genoten van Robert's woorden en wijze raad op onze dag. Dit was met recht de mooiste dag die er kon zijn. Geleid door een man met passie en liefde voor zijn medemensen en het hart op de juiste plaats.

Bertil & Anne

Ik ken Robert van de Bout vanuit de biker wereld, een bijzondere man. Ik mag wel zeggen een heel bijzondere man. Nadat ik contact met hem had gelegd en vertelde over dit plan was ook zijn enthousiasme onstuitbaar. Hij dacht mee, bracht ideeën in, corrigeerde maar bovenal was ieder overleg gewoon gezellig, leuk. Alsof we al jaren niets anders deden. De Nieuwe Dominee maakt waar wat hij zegt, geeft extra cachet en uitstraling en verbind moeiteloos..

Andre & Tina

Wij hebben een droom ceremonie gehad op Ibiza, dit dankzij onze geweldige BABS Robert van den Bout en zijn mooie vrouw tevens onze ceremoniemeester Desiree van de Bout. Wij zijn jullie dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, geen vraag was teveel, door jullie konden wij deze dag die voor ons zo onbeschrijflijk mooi was, zo beleven. Voor ons staat 1 ding vast: Zonder dit prachtkoppel Robert en Desiree van den Bout waren wij nu niet gelukkig getrouwd.

Trouwlocatie: Hidden Ibiza

Lorenzo & Shahinaz

Na de eerste kennismaking met de nieuwe dominee waren wij al vastbesloten dat we graag wilden dat hij ons zou trouwen! Volle aandacht, enthousiasme en merken dat dit echt zijn passie is, was wat we in het eerste gesprek hebben ervaren. Wij raden De Nieuwe Dominee echt iedereen aan wanneer je een bruiloft wil die alles behalve stijf en ouderwets is! De belangrijkste tip die wij ooit van een leuke dominee hebben meegekregen: volg je hart want dat klopt ;)!

Contact

Voor informatie of vragen kunt u direct mailen naar desiree@denieuwedominee.nl of het contactformulier invullen. Samen kunnen we dan bespreken wat jullie wensen zijn en gaan wij met onze creatieve geest aan de slag. 

Love & Respect
Robert & Desirée

Stel een vraag // Nu boeken!

Versturen

Website by: OnePage.nl