Kick Ass trouwen 
met De Nieuwe Dominee!
Neem contact op!

desiree@denieuwedominee.nl

Trouwen

Kick ass trouwen met
De Nieuwe Dominee

Bekijken

Opnieuw trouwen

De liefde opnieuw bestempelen
op een unieke manier 

Bekijken

Trouwen in het buitenland

Liefde gaat over grenzen,
de Nieuwe Dominee ook ;)

Bekijken

Babs Robert van den Bout

Wat ooit begon als een ludiek verzoek van een vriend, is inmiddels uitgegroeid tot een fulltime job als beëdigd trouwambtenaar van de burgelijke stand.

Robert, beter bekend als De Nieuwe Dominee, is een professionele spreker die er zijn werk van heeft gemaakt om mensen met elkaar te verbinden, zowel in het bedrijfsleven als in de LIEFDE.

En wat is er nu mooier dan mensen in de echt te mogen verbinden?

Robert is verrassend, anders , sprankelend, enthousiast, entertainer, een luisterend oor en heeft liefde voor liefde. Robert heeft het talent om gevoel om te zetten in woorden!

De Nieuwe Dominee in "Wie heeft de mooiste bruiloft"

Werkwijze

Of je in sprookjes geloofd of niet. Levensverhalen verteller Robert van den Bout maakt van iedere huwelijksceremonie een sprookje op maat. Robert schrijft ieders individuele ‘book of love’. De nieuwe Dominee en zijn ega hebben het begrip “je trouwdag ontzorgen “ misschien niet uitgevonden in ieder geval wel geperfectioneerd.

Moeiteloos vertrouw je deze onconventionele BAB’s het hoogtepunt van je huwelijk toe. Gedegen voorbereid met legio aan persoonlijke feitjes verbindt Robert niet alleen het bruidspaar aan elkaar, maar laat alle gasten in verbondenheid de liefde meebeleven. Al het andere belangrijke op je trouwdag lijkt geruisloos op zijn plek te vallen door Robert’s partner in lovecrime, Desiree.

De nieuwe Dominee voor al uw trouwerijen en festiviteiten ?NEE! Voor jullie unieke, opmaatgemaakte en allermooiste trouwerij. Empatisch, meedenkend, oprecht origineel en bovenal liefdevol. Zij maken van alles het beste en van ons een dankbaar en trots echtpaar.

Roy & Marguérite Durenkamp

Babs de Nieuwe Dominee

Trouwen met een vleugje Rock 'n Roll

Robert is creatief, origineel en heeft een ruime ervaring met huwelijken die niet standaard zijn. Geen vast stramien, standaard-gedichten of ellenlange praatjes over de locatie met de glas-in-lood-ramen uit 1643! Robert voorkomt gegarandeerd dat jullie en je gasten slapend of geïrriteerd op de stoel zitten. Jullie persoonlijke verhaal en wensen krijgen de plek die ze verdienen en ook de lengte van de ceremonie is in overleg te bepalen; alles wat past bij jullie persoonlijkheden.

Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor eigen inbreng, die van getuigen of andere speciale gasten en aan de geplande muzikale optredens. Net zoals de bruidskleding naadloos aansluit op je lichaam krijg je zo een persoonlijke ceremonie die perfect bij jullie past. Hierdoor wordt het echt een onvergetelijke, spraakmakende gebeurtenis en worden jullie getrouwd door iemand die écht de tijd voor je neemt. Dit alles zal er zeker aan bijdragen dat jullie ontspannen kunnen genieten van één van de mooiste dagen van je leven...

Johan & Esther

We kijken nog zeer regelmatig terug op deze onvergetelijke dag. Wat was het fantastisch. De ceremonie werd door de originele aanpak, door Robert, zo speciaal gemaakt. Al de persoonlijke aandacht die hij er van te voren insteekt, komt ook terug op de dag zelf. In een paar woorden: onconventioneel, persoonlijk, humoristisch en bovenal ontroerend.

Robbie & Quinta

Zeggen waar het op staat, daar houden we van! Die wens hoef je bij Robert eigenlijk niet eens uit te spreken, want dat zit in zijn DNA. Robert heeft onze ceremonie onvergetelijk gemaakt door zijn uitgebreide voorbereiding, zijn humor en puurheid. Een aanrader als je een trouwdag wilt die anders is dan anders en waar je gasten het nog lang over zullen hebben.

Joop & Pascal

Met regelmaat zagen wij de nieuwe dominee langs komen op fb. Na onze verloving toch maar even gevraagd of de dominee ook babs is. De voorbereidingen en de gesprekken die wij gevoerd hebben waren super leuk en interessant. Wij hebben genoten van Robert's woorden en wijze raad op onze dag. Dit was met recht de mooiste dag die er kon zijn. Geleid door een man met passie en liefde voor zijn medemensen en het hart op de juiste plaats.

Bertil & Anne

Ik ken Robert van de Bout vanuit de biker wereld, een bijzondere man. Ik mag wel zeggen een heel bijzondere man. Nadat ik contact met hem had gelegd en vertelde over dit plan was ook zijn enthousiasme onstuitbaar. Hij dacht mee, bracht ideeën in, corrigeerde maar bovenal was ieder overleg gewoon gezellig, leuk. Alsof we al jaren niets anders deden. De Nieuwe Dominee maakt waar wat hij zegt, geeft extra cachet en uitstraling en verbind moeiteloos..

Andre & Tina

Wij hebben een droom ceremonie gehad op Ibiza, dit dankzij onze geweldige BABS Robert van den Bout en zijn mooie vrouw tevens onze ceremoniemeester Desiree van de Bout. Wij zijn jullie dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan, geen vraag was teveel, door jullie konden wij deze dag die voor ons zo onbeschrijflijk mooi was, zo beleven. Voor ons staat 1 ding vast: Zonder dit prachtkoppel Robert en Desiree van den Bout waren wij nu niet gelukkig getrouwd.

Trouwlocatie: Hidden Ibiza

Lorenzo & Shahinaz

Na de eerste kennismaking met de nieuwe dominee waren wij al vastbesloten dat we graag wilden dat hij ons zou trouwen! Volle aandacht, enthousiasme en merken dat dit echt zijn passie is, was wat we in het eerste gesprek hebben ervaren. Wij raden De Nieuwe Dominee echt iedereen aan wanneer je een bruiloft wil die alles behalve stijf en ouderwets is! De belangrijkste tip die wij ooit van een leuke dominee hebben meegekregen: volg je hart want dat klopt ;)!

Contact

Voor informatie of vragen kunt u direct mailen naar desiree@denieuwedominee.nl of het contactformulier invullen. Samen kunnen we dan bespreken wat jullie wensen zijn en gaan wij met onze creatieve geest aan de slag. 

Love & Respect
Robert & Desirée

Stel een vraag // Nu boeken!

Versturen

Website by: OnePage.nl