Geloof in een hoop liefde
Geloof in een hoop liefde

Ken U zelve!

De Nieuwe Dominee zet zich in voor het principe ‘De Geestelijke Voedselbank’. ®

 

Iedereen is leider. We geven allemaal leiding, al is het maar aan één persoon…jezelf!

 

Persoonlijk leiderschap begint met kennis over en inzicht in die ene persoon. De Geestelijke Voedselbank komt voort uit het feit dat DND-groep de overtuiging heeft dat er heel veel informatie beschikbaar is om jezelf goed te leiden, zodat je anderen (en natuurlijk ook jezelf) gelukkig kunt maken.

 

(Weetje: uit onderzoek blijkt dat de gelukkigste mensen op aarde niet de rijkste, knapste, slimste of sterkste mensen zijn…maar de sociaal vaardigsten!)

 

Kennis over en inzicht in bijvoorbeeld sociale intelligentie is niet voor iedereen voor handen. Het wordt wel gedeeld op hele dure bijeenkomsten voor de happy few, maar niet beschikbaar gesteld voor iedereen.

Dat is het streven van de Geestelijke Voedselbank. Natuurlijk moet dat voor iedereen binnen handbereik zijn. Als iedereen dit krijgt, kunnen we beter omgaan met stress, veranderende omstandigheden, tegenslagen in onze privé- en werkomgeving en vooral met onszelf. Ga zelf (weer) nadenken; over en voor jezelf.

Kortom de Geestelijke Voedselbank draagt ertoe bij dat iedereen zichzelf écht leert kennen en daardoor geestelijk (nog) gezonder in het leven staat.

 

Wilt U de Geestelijke Voedselbank steunen, neem dan contact met ons op:  info@denieuwedominee.nl

 

De Geestelijke Voedselbank verstrekt ‘Persoonlijk Leiderschap-pakketten’.

 

Daarin zitten o.a.: kennis en inzicht betreffende Sociale Intelligentie, Eigen Verantwoordelijkheid, Voorbeeldgedrag, Moreel Kompas, Leiding geven aan jezelf en ComPassie.

 

Veranderen eindigt op – anderen, maar begint bij jezelf! De Nieuwe Dominee

Inschrijven Nieuwsbrief

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Geloof in een hoop Liefde

De nieuwe Dominee

Robert van den Bout

0629493770

Copyright © 2015 De Nieuwe Dominee. Alle rechten voorbehouden.